Lennot Tampere - Lontoo

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Tampere määränpäähän Lontoo

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Tampere (TMP) määränpäähän Lontoo (LON), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Lontoo. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Tampere - Lontoo

Sumun verhoama mysteerikaupunki

Lontoo on Sherlock Holmesin ja monen muun viktoriaanisen sankarin kotikaupunki, jonka salaperäinen historia ja siihen limittyvät nähtävyydet lumoavat seikkailunhaluiset. Myös rauhallisempaa englantilaista tyyneyttä kaipaavat reissaajat löytävät Lontoosta etsimänsä. 

 

Karnevaaleja, karmivuuksia ja kilpaurheilua

Lontoo on koko vuoden leuto mutta sateinen lomakohde, jonka kesät ovat Suomen kesän kaltaisia ja talvet huomattavasti lämpimämpiä. Sateisen mutta kauniin syksyisen Lontoon syksyyn sisältyvät Notting Hill Carneval, länsi-intialaisten paikallinen tapahtuma, kiinalainen uusi vuosi ja urheilutapahtumista maraton sekä venekilpailu. Kaiken yllä seisoo mahtava Big Ben. Jännitystä elämäänsä kaipaavien on syytä suunnistaa London Dungeoniin tutustumaan Lontoon synkkään historiaan. 
 

Infoa etukäteen!

Ennen Englannin nummille kirmailua on syytä ottaa huomioon, että Lontoo on Englannin kallein kaupunki. Ruokakaupoissa jotkut tuotteet ovat kuitenkin Suomen vastaavia edullisempia. Pidäthän myös mielettä, että Englannissa on vasemmanpuoleinen liikenne. Johtuen paikan vetisyydestä mukaan on syytä pakata sateiseen säähän sopivia vaatteita. 
 

Englantiin saavuttaessa

Lontoon suurimmalta lentoasemalta, Heathrow'lta, pääsee keskustaan kaikkein edullisimmin ottamalla Piccadilly Line -metrolinjan  terminaaleista 1, 2 tai 3. Metrolipun hinta on noin 6 puntaa ja matka kaupunkiin kestää noin 30 minuuttia. Nopein matkustusmuoto on puolestaan ajaa Heathrow Express-junalla terminaaleista 1, 2 tai 3 Paddington Stationille keskustassa (matkan kesto noin 15 minuuttia, hinta noin 26 puntaa). Keskustaan pääsee myös taksilla noin 33 punnalla, ja noin 40 minuutissa.

Gatwickin lentoaseman eteläterminaalista Victoria Stationille kulkee lentokentän nimikkolinja, Gatwick Express. Junalipun hinta on 18 puntaa ja matkan kesto noin 30 minuuttia. Taksilla matkaa on noin tunnin verran ja hintaa matkalle kertyy noin 100 puntaa.

Myös Stanstedin lentoasemalla on nimikko linja: Stansted -juna. Linja ajaa Liverpool Street Stationille alkaen 12 punnan hintaan, matka kestää noin 45 minuuttia.Taksilla samalle matkalle tulee hintaa noin 100 puntaa ja matkan kesto on noin tunti. Lutonin lentoasemalta kulkee shuttlelinja, Luton Airport Parkway, joka kuljettaa matkustajat St. Pancrasin asemalle noin 15 punnalla. Matkassa kestää noin 40 minuuttia.

Halvin hostelli maksaa alkaen 20 puntaa per yö, hotellit puolestaan veloittavat alkaen 40 puntaa per yö. Juna-, bussi- ja metroverkosto muodostavat Lontoon julkisen liikenteen. Kertalipulla on hintaa noin 5,70 puntaa ja päivälipulla noin 12-15 puntaa. Pienen alennuksen saa Oyster Card-matkakortilla, jonka saa viiden punnan panttia vastaan. Taksilla liikkuminen on kallista sekä hidasta, sillä Lontoon liikenne on melko kaoottinen.

Lentoa koskevat tiedot: Tampere - Lontoo

Outbound and return from 287,46 €
Etäisyys 1814 km
Lähtölentokenttä Tampere (TMP)
Kohdelentokenttä Lontoo, kaikki lentokentät (LCY, LGW, LHR, LTN, STN, SEN) (LON)
Kohdemaa Iso-Britannia
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Iso-Britannia
Alternative flights to Lontoo
Flight destinations with a similar price