Lentohaku Deutsche Lufthansa-sivustolla ja 63 muussa verkkokaupassa

Lisätietoja verkkokaupasta Deutsche Lufthansa

Nykyisessä muodossaan vuodesta 1954 toiminut Lufthansa on tunnettu saksalainen osakeyhtiömuotoinen lento- ja matkailualan yritys. Lufthansa on globaalisti yksi alansa suurimmista toimijoista, sillä on noin 400:a lentokonetta ja se työllistää lähes satatuhatta ihmistä ympäri maailman.

Lufthansan päämaja sijaisee Kölnin kaupungissa, sen kotimaassa Saksassa. Lentokonsernin nimi muodostuu saksan kielen sanasta "Luft", ilma, sekä termistä "hansa", joka puolestaan viittaa eriyisesti Itämerellä keskiajalla vaikuttaneeseen Hansaliittoon. "Lufthansa" voidaan kääntää myös "ilmayhtiöksi".

Matkustajien kuljettamisen ohella Lufthansa on laajentanut toimintaansa 1990-luvulta lähtien, ja on nykyisin myös lentorahtitoiminnassa yksi maailman vaikutusvaltaisimmista toimijoista. Lufthansan konserniin kuuluvat taloudellisesti myös useat muut lentoyhtiöt kuten Germanwings, Brussels Airlines ja Condor. Lufthansa on Euroopan suurin lentoyhtiö.

Lufthansa on myös maailmanlaajuisesti vaikuttavan lentoyhtiöiden yhteistyöelimen, Star Alliancen, perustajajäsen. Star Alliance perustettiin vuonna 1997, ja sillä on nykyisin 18 jäsentä.

Suomen markkinoilla Lufthansa operoi suoria yhteyksiä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Saksan kaupunkeihin Berliiniin, Frankfurttiin sekä Müncheniin.

Maksutavat: American Express VisaCard MasterCard AirPlus Diners Club JCB Visa Electron Maestro Visa Debitdirect debitpaypalidealsofortueberweisung

Deutsche Lufthansa - suositut lennot

Lentoyhtiöllä: Tianjin Airlines (GS7634)
Lentoyhtiöllä: Croatia Airlines (OU412), SAS Scandinavian Airlines (SK9302), Deutsche Lufthansa (LH6005), Air India (AI7512), Polskie Linie Lotnicze LOT (LO4290), Singapore Airlines (SQ2424), TAP Air Portugal (TP6870), Asiana Airlines (OZ9380)