Lennot Vaasa - Rooma

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Vaasa määränpäähän Rooma

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Vaasa (VAA) määränpäähän Rooma (ROM), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Rooma. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Vaasa - Rooma

Kulttuurin kehto Rooma saa sinut rakastumaan Italiaan

Historiaa, kauniita rakennuksia ja herkullista ruokaa - Rooma on jokaisen matkailijan must-matkustuskohde. Romanttinen Rooma tarjoaa myös huikeaa yöelämää ja korkeatasoisia hotelleja. Tänne lennät pidennetyksi viikonlopuksi tai pidemmäksi aikaa. Roomaan rakastut varmasti!

Roomassa pääset nauttimaan nähtävyyksistä sekä monipuolisesta tapahtumatarjonnasta

Rooma tarjoaa Italian lämpöä ja aurinkoa lukuisien nähtävyyksien kiertelyyn. Paras matkustusaika Roomaan alkaa maalis-huhtikuussa, jolloin kevätaurinko paistaa jo lämpimästi ja vehreä kasvillisuus on puhkeamassa kukkaan. Kesäkuukausina, etenkin heinä- ja elokuussa, aurinko porottaa usein kuumasti, joten silloin kannattaa varautua paahtavan helteiseen säähän. Elokuu on lisäksi eurooppalaisten lomakuukausi, joka ruuhkauttaa kaupungin kadut, hotellit ja kahvilat. 

Suurkaupungissa järjestetään paljon erilaisia tapahtumia ja myös uskonnolliset juhlat ovat suuressa osassa Rooman katuelämää. Maalis-huhtikuulle osuva pääsiäinen on uskonnollisessa Roomassa yksi tärkeimmistä kristillisistä juhlista. 

Maaliskuussa järjestetään vuosittainen, noin 10 000 osallistujaa keräävä Maratona della Città di Roma, joka on yksi Euroopan suurimmista maratonkisoista. Italian kansallispäivää, Festa della Repubblicaa, vietetään 2. kesäkuuta, jolloin Rooman kadut täyttyvät upeista kulkueista ja ohjelmatarjonnasta. Kesäkuukausina kaupungissa järjestetään useita eri tapahtumia ja festivaaleja, kuten huippuartisteja paikalle keräävä musiikkifestari Rock in Roma.

Pastaa, pizzaa, jäätelöä... Italialainen ruoka tulee varastamaan sydämesi! 

Elinkustannukset ovat Roomassa hieman Suomea edullisempia. Kaupungin kahvila- ja ravintolatarjonta on erittäin kattava ja joukosta löytyy sekä edullisia että kalliita vaihtoehtoja. Tippiä ei ole tapana jättää ravintoloissa, mutta laskun loppusummaan lisätään usein Coperto- tai Sevizio-maksu.

Myös kaupungissa yöpymiseen löytyy sekä edullisia hostelleja ja majataloja (alkaen n. 15 €/yö) että eri luokitusten tähdittämiä hotelleja (alkaen n. 35 €/yö/henkilö).
 

Roomassa liikut helposti!

Julkista liikennettä operoivaan ATAC-verkostoon kuuluvat metrot, bussit, raitiovaunut sekä lähijunat. Kertalipun hinta on n. 1,50€, päivälipun n.6 € ja kolmipäiväisen lipun hinta on n. 16,50€. Koko viikon lipun saa noin 24 eurolla. Taksilla matkustaminen on huomattavasti kalliimpaa, sillä ensimmäisille kolmelle kilometrille maksu on n. 7,30€ , jonka jälkeen veloitus on n. 1,10€ kilometriltä.

Leonardo da Vincin lentoasemalta matka Terminin juna-asemalle taittuu Leonardo Expressillä n. 35 minuutissa. Lipun hinta liikkuu 14 euron tietämillä. Myös paikallisjuna FL1 kuljettaa Trasteveren, Ostiensen, Tuscolanan tai Tiburtinan asemille n. 8 euron hinnalla. Shuttlebussilinja Terravision ajaa Terminin asemalle noin tunnissa (lipun hinta on n. 4 euroa). Taksi keskustaan maksaa alk. n. 40 euroa. 

Ciampinon lentoasemalta matkaa FL4-junalla Terminin asemalle noin 15 minuutissa (lipun hinta alkaen n. 1,50€). Myös bussilla pääsee Terminin asemalle noin 40 minuutissa (lipun hinta n. 4 euroa). Taksi keskustaan maksaa n. 35 euroa.

Lentoa koskevat tiedot: Vaasa - Rooma

Etäisyys 2431 km
Lähtölentokenttä Lentokenttä Vaasa (VAA)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Rooma, kaikki lentokentät (FCO, CIA) (ROM)
Kohdemaa Lennot - Italia
Alternative flights to Rooma
Popular destinations for onward travel