Lennot Vaasa - New York

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Vaasa määränpäähän New York

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Vaasa (VAA) määränpäähän New York (NYC), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän New York. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Vaasa - New York

Haukkaa pala Isoa Omenaa

New York on monien mielestä maailman mielenkiintoisin kaupunki ja elämyksiä löytyy varmasti jokaiselle. Täällä voi ihailla kuuluisia nähtävyyksiä kuten Vapaudenpatsasta, tehdä ostoksia New Yorkin monissa liikkeissä, nauttia teatterista, musiikista ja kulttuurista. Shoppailurupeaman jälkeen on hyvä illastaa yhdessä kaupungin monista ravintoloista. Mikset sinäkin matkustaisi haukkaamaan palan elämänhaluisesta Isosta Omenasta?
 

Milloin kannattaa matkustaa

New Yorkiin kannattaa matkustaa ympäri vuoden. Sää on toki talvella kylmä, mutta silloin matkat ja majoitukset ovat edullisempia. Ajankohdaksi voi myös valita jonkun kaupungin monista juhlapäivistä, jolloin metropolin sykkeen voi kokea   aidoimmillaan. Kaupungin uudenvuodenjuhla on maailmankuulu ja ehdottomasti kokemisen arvoinen. Irlantilaisten suurimman juhlan, St. Patricks Dayn aikaan maaliskuussa kadut täyttyvät iloisista, vihreään verhoutuneista ihmisistä. Monet matkustavat kaupunkiin myös muodin perässä: helmi- ja syyskuussa kaupungissa järjestetään maailmankuulut Mercedes Benzin muotiviikot.

Muista nämä

New Yorkiin matkustamista varten tarvitset viisumin, sen saa helposti tilattua ja maksettua ESTA:n sähköisen matkustuslupajärjestelmän kautta. Viisumi on yleensä voimassa 90 päivää. Ravintoloissa tulee jättää noin 20 % tippiä, jos nautit vain juoman kahvilassa tai kapakassa odotetaan sinun jättävän juomarahaa dollarin juomaa kohden. Kaupoissa asioidessa kannattaa muistaa, että esitetyt hinnat ovat usein verottomia. Hintataso kaupungissa on korkeampi kuin Suomessa, mutta kaupungin loputtomasta kulttuuritarjonnasta löytyy ajanvietettä ja ohjelmaa myös ilmaiseksi. 
 

Keskelle kaupungin sykettä

New Yorkin sykkeeseen pääsee kätevimmin kaupungin ikonisilla keltaisilla takseilla. Ne ovat kuitenkin julkista liikennettä kalliimpia ja esimerkiksi JFK:n kentältä matka keskustaan maksaa alkaen noin $52. Kaikilta lentoasemilta voi ottaa vaihtoehtoisesti myös joko metron tai bussin kaupunkiin, joilla matka kestää 30 - 75 minuuttia. 

JFK:n lentoasemalta pääset AirTrainillä Howard Beachin metroasemalle, josta matka joko midtown tai downtown Manhattanille kestää metrolla noin 40-75 minuuttia. Myös bussilinjat Q3, Q6, Q7, Q10 ja B15 yhdistävät lentoaseman metrolinjoihin ja Long Island Rail Roadiin. Lisäksi Express-bussilinjat ajavat suoraan lentoasemalta Manhattanille, Hudson Valleyyn ja Long Islandille. Newark libertyn lentokentällä pysähtyvät Northeast Corridor Line sekä North Jersey Line ajavat Penn Stationille New Yorkissa noin puolessa tunnissa. Lentoasemalta on myös bussiyhteys Manhattanille, jonka matka-aika on alk. 30 min. LaGuardia on lentoasemista kaikkein lähimpänä Manhattania. Bussilinja M60 ajaa kentältä suoraan Manhattanille. Taksimatka keskustaan on edullisempi kuin kahdelta muulta lentoasemalta, mutta silti kaliimpi vaihtoehto kuin julkinen liikenne.

Liikkuminen perillä matkakohteiden välillä on näppärintä ja edullisinta julkisilla kulkuvälineillä. Kaupungin takseja käytetään paljon, mutta liikenne kaupungissa on usein hyvin ruuhkaista ja siksi metrolla liikkuminen on nopeampaa.

Yhtenä maailman suosituimpana kaupunkina New York tarjoaa jotain jokaiselle, mikä koskee myös yöpymistä. Valita voi luksushotelleista, joissa kuuluisuudet ovat yöpyneet aina halvimpiin hostelleihin. Hotellihuoneet ovat suhteellisen kalliita, niistä voi joutua maksamaan noin $200 per yö. Hostellit maksavat alkaen noin $34/hlö/yö.

Lentoa koskevat tiedot: Vaasa - New York

Outbound and return from 617,69 €
Etäisyys 6323 km
Lähtölentokenttä Lentokenttä Vaasa (VAA)
Kohdelentokenttä Lentokenttä New York, kaikki lentokentät (JFK, EWR, LGA, JRB) (NYC)
Kohdemaa Lennot - Yhdysvallat
Alternative flights to New York