Lisätietoja verkkokaupasta KLM

Alankomaiden suurin lentoyhtiö, KLM (Royal Dutch Airlines) on lisäksi myös maailman vanhin lentoyhtiö - se perustettiin vuonna 1919. KLM:n kotikenttänä toimii Amsterdamin Schipolin lentoasema.

KLM:n yhdistyttyä vuonna 2004 ranskalaisen Air Francen kanssa tuli lentoyhtiöiden liitosta yksi maailman suurimmista. Air France - KLM on sekä Alankomaiden että Ranskan merkittävin lentoyhtiö ja sen päämaja on Ranskassa Pariisin Roissy-Charles de Gaullen lentoasemalla. Air France-KLM on osa SkyTeam Alliancea yhdessä Delta Air Linesin, Aeroméxicon, Korean Airin, Czech Airlinesin, Alitalian, Northwest Airlinesin, Aeroflotin ja Continental Airlinesin kanssa. Sekä Air France että KLM lentävät edelleen samalla nimellä kuin aikaisemminkin lentoyhtiöiden yhdistymisestä huolimatta.

KLM lentää Helsinki-Vantaalta yli 600 kohteeseen eripuolilla maailmaa. Suosituimpien kohteiden joukossa ovat mm. New York, Pariisi, Los Angeles, Hong Kong, Dubai, Cape Town ja Amsterdam.
Maksutavat
Luottokortit: American Express, VisaCard, MasterCard, Diners Club, Visa Electron, Mastercard Debit, Visa Debit
Pankin suoraveloitus: ei
ePayment: ei
Käteinen raha: ei
Lasku: ei
Paypal: ei
electronic cash (EC): ei
Muuta: Debit-kortilla sekä verkkopankissa maksamisesta ei veloiteta käsittelykuluja. Luottokorttimaksuihin lisätään 7,50€:n palvelumaksu.

KLM - suositut lennot

Lentoyhtiöllä: Finnair (AY633), FlexFlight (W22131)
Lentoyhtiöllä: Corendon Airlines (XC750)
Lentoyhtiöllä: Corendon Airlines (XC572)