Lisätietoja verkkokaupasta Germanwings / Eurowings

Alunperin nimellä Eurowings Flug GmbH perustettu saksalainen lentoyhtiö, Germanwings on toiminut lento- ja matkailualalla vuodesta 1997 lähtien. Germanwingsiksi yritys muutti nimensä runsas vuosikymmen sitten vuonna 2002. Maailmanlaajuisesti sillä on yli sata matkakodetta ja vuonna 2012 Germanwingsillä lensi lähes kahdeksan miljoonaa matkustajaa. Germanwings työllistää yhteensä noin 20 000 henkilöä.

Suomen markkinoilla lentoyhtiö on kuitenkin vielä verrattain uusi toimija. Germanwings lentää Suomesta, Helsinki-Vantaan lentoasemalta, useamman Saksan kohteen ohella myös Istanbuliin Turkkiin, Bolognaan Italiaan, Wieniin Itävaltaan sekä Lontooseen Englantiin.

Germanwings on ollut vuodesta 2009 osa Lufthansan konsernia. Sen markkina-aluetta ovat erityisesti Euroopan sisäiset halpalennot. Germanwingsin kotikenttä on Kölnin / Bonnin lentoasema Saksassa, jonka lisäksi se lentää myös useilta muilta saksalaisilta lentokentiltä kuten Berliinin Schönefeldiltä, Dortmundista, Hampurista sekä Stuttgartista.
Maksutavat
Luottokortit: American Express, VisaCard, MasterCard, AirPlus, Diners Club, Visa Electron
Pankin suoraveloitus: ei
ePayment: kyllä
Käteinen raha: ei
Lasku: ei
Paypal: kyllä
electronic cash (EC): ei
Muuta: Varaukselle voi tulla palvelumaksuja maksutavasta riippuen. Tarkistathan lentoyhtiön ehdot ja säännöt.

Germanwings / Eurowings - suositut lennot

Lentoyhtiöllä: Corendon Airlines (XC750)
Lentoyhtiöllä: Corendon Airlines (XC572)