Lisätietoja verkkokaupasta Etihad Airways

Etihad Airways on vuonna 2003 Arabiemiirikunnissa perustettu lentoyhtiö, jonka kotikenttä on Abu Dhabin lentoasema. Etihad on kasvanut nopeasti yhdeksi Lähi-Idän merkittävimmistä lentoyhtiöistä. Nykyisin yhtiöllä on maailmanlaajuisesti yli 70 lentokohdetta, ja se jatkaa kasvuaan tasaisesti sen omistuksessa olevien lentokoneiden määrän kasvaessa sekä uusien matkakohteiden ja yhteistyökumppaneiden myötä. Etihad Airways on tullut tunnetuksi erityisesti asiakkaiden viihtyvyyteen ja lennon mukavuuteen panostavana luxus-lentoyhtiönä, jolle tärkeintä on palvelun ja puitteiden korkea laatu sekä asiakastyytyväisyys.

Etihad Airways ei lennä suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta, mutta useat muut Helsingistä lentävät lentoyhtiöt tekevät Etihadin kanssa yhteistyötä. Yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa Etihad lennättää myös suomalaiset lentomatkustajat lukuisiin kohteisiin mm. Lähi-Idässä, Kaakkois-Aasiassa, Intiassa, Kiinassa, Australiassa sekä Afrikan maissa. Etihadin ja sen yhteistyökumppaneiden lentoverkosto kattaa yhteensä yli 325 lentokohdetta ympäri maailman.

Etihadilla on useita toimipaikkoja eri puolilla Eurooppaa, joista Suomea lähinnä on lentoyhtiön Tukholman toimisto. Etihadin Ruotsin osasto palvelee myös lentoyhtiön suomalaisia asiakkaita.

Maksutavat: American Express VisaCard MasterCard Diners Club JCBpaypalsofortueberweisung

Etihad Airways - suositut lennot

Lentoyhtiöllä: Corendon Airlines (XC750)
Lentoyhtiöllä: Corendon Airlines (XC572)