Lisätietoja verkkokaupasta British Airways

British Airways on vuonna 1935 Iso-Britannian pääkaupungissa Lontoossa perustettu lentoyhtiö, jonka kotikenttinä toimivat Lontoon Heathrow sekä Gatwick. British Airways on yksi maailman suurimmista lentoyhtiöistä. Euroopan lentoyhtiöistä ainoastaan Air France-KLM sekä Lufthansa ovat sitä suurempia. British Airwaysillä on enemmän Euroopasta Atlantin yli lentäviä vuosittaisia lentoja kuin yhdelläkään muulla lentoyhtiöllä. Sen vuosittaiset matkustajamäärät sekä reittien määrä ovat maailman lentoyhtiöiden kärjessä. British Airways on myös yksi kansainvälisen Oneworld-Alliancen perustajajäsenistä. Oneworldin lentoyhtiöt lentävät maailman laajuisesti yli 650 kohteeseen noin 140 maassa. Vuonna 2006 "Skytrax" valitsi British Airwaysin maailman parhaaksi lentoyhtiöksi.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta British Airways lentää suoraan Lontoon Heathrow:lle. Lisäksi sillä on useita muita vaihto- ja codeshare-yhteyksiä Suomesta eripuolille maailmaa.
Maksutavat
Luottokortit: American Express, VisaCard, MasterCard, AirPlus, Diners Club, Universal-Air-Travel-Plan (UATP), Discover, Visa Electron, Maestro, Mastercard Debit
Pankin suoraveloitus: ei
ePayment: ei
Käteinen raha: ei
Lasku: ei
Paypal: kyllä
electronic cash (EC): ei
Muuta: Luottokortti- ja Paypal-maksuista veloitetaan 7,5€ käsittelykulu, maksaminen debit-kortilla on ilmaista.

British Airways - suositut lennot

Lentoyhtiöllä: Corendon Airlines (XC750)
Lentoyhtiöllä: Corendon Airlines (XC572)