idealo panostaa erityisesti tarjoustensa paikkansa pitävyyteen ja pyrkii tarjoamaan parasta mahdollista tietoa sivustolla vertailtuja tarjouksia koskien. Tiedot perustuvat asianosaisten matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden antamiin tietoihin. Voit päivittää sivullamme näkyvät tiedot muuttamalla hakua tai klikkaamalla valitse/tarkista (select/check)-painiketta tietyn haun yhteydessä. On mahdollista, että tarjouksessa ilmoitetut hinnat, ja täten myös matkatoimiston/lentoyhtiön luokitus sivustollamme, ovat ehtineet muuttua hakusi aikana. Siksi neuvommekin sinua aina tarkistamaan tarjouksen tiedot matkatoimiston tai lentoyhtiön sivuilla sekä lukemaan kyseessä olevan palveluntarjoajan ehdot ja säännöt ennen varaamista.


idealo tekee palveluntarjoajia sekä niiden tarjouksia ja palveluita koskevaa taustatutkimusta tuottaakseen täydentävää ja perinpohjaista tietoa asiakkailleen. Pidäthän mielessä, että emme voi taata kaikkien tietojen paikkansa pitävyyttä. Tutustuthan myös sivuillamme esitettyihin ehtoihin ja sääntöihin.


Olethan meihin yhteydessä, jos löydät sivustoltamme virheellistä tietoa. Voit raportoida virheestä kyseessä olevan idealo-tuotteen yhteydessä olevan linkin kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: matkat@idealo.fi Sulje ikkuna